Fraktvillkor

Fraktvillkor

Vi skickar till hela Sverige.

Leveranstid

Normalt har vi en leveranstid på 7-14 dagar.

Vilken status har min beställning?

Du kommer att få ett e-postmeddelande när din beställning har skickats, vilket inkluderar ditt spårningsnummer och en länk för att följa resan för ditt paket. Om det finns ett problem med ditt spårningsnummer eller paketleverans, vänligen kontakta budet direkt innan du kontaktar oss.

Det tar 1–2 dagar innan spårningsinformationen visas. I vissa sällsynta fall kanske spårningsinformationen inte uppdateras men du kommer fortfarande att få din beställning.

Kontakta oss för beräknad leveranstid.

Vad händer om jag saknar artiklar eller har fått fel produkt?

Vänligen kontakta oss via telefon eller via mail info@alloljeteknik.se

Beställningar kan försenas under följande omständigheter:

1) Leveransadresser är inte fullständiga och / eller om beställningen behöver ytterligare verifiering.

2) Servicefel på grund av våra fraktföretag, väder, strömavbrott eller andra extrema händelser som hindrar oss från normal funktion.

Vilka är mina tillgängliga fraktalternativ?

Vi använder Postnord som vår fraktleverantör.

Vad händer om jag angett fel leveransadress?

När en kund anger en felaktig adress kommer våra fraktföretag ta ut en extra avgift för att hitta rätt adress så att paketet kan levereras. Vi vidareför denna kostnad till kund. Detta inträffar mycket sällan, och vi försöker alltid kontakta kunden först innan vi skickar paketet om adressen ser tveksam ut.

Vi kan inte hållas ansvariga om du anger en felaktig leveransadress så att paketet skickas till en annan person / adress och inte kan återställas. Vi uppmuntrar kunder att alltid kontrollera sina leveransadresser och vara medvetna om all spårningsinformation vi skickar via e-post.

Vad händer om jag vägrar motta mitt paket?

Om du ska vägra motta vårt paket, vänligen kontakta oss innan paketet skickas till dig. I detta fall kommer paketet att behandlas som en “produktretur” och dina pengar kommer att återbetalas för beställningens inköpspris.