Om oss

Professioniell brännarservice

Anders Sjöholm driver sedan 2007 företaget och vet värdet av att en brännare går och startar som den skall. Sedan 2008 har företaget specialiserat sig på alloljebrännare och förbränningsteknik på vegetabiliska oljor och tillhandahåller en landets högsta kompetenser inom området. Sedan 2021 har bolaget sakta expanderat med anställningar av Tomas Hansson, Jonas Hansson och Tobias Larsson i kronologisk ordning. Jonas på administration. Tobias och Tomas arbetar som montörer tillsammans med Anders. Alloljeteknik tillför kompetens och arbetar ofta tillsammans med andra installatörer och leder projektet. Vi utför även service och konsultarbete inom förbränning.

Områden som vi specialiserat oss på:

  • Auktoriserad installation och service på gasbrännare
  • Service och jour för brännare på asfaltsverk
  • Installation och intrimming av alloljebrännare
  • Försäljning av alloljebrännare
  • Testkörning och provkörningar

Företaget Alloljeteknik är verksamt över hela landet och är en av marknadens största kunskapskällor gällande alloljeteknik från 20upp till 30MW.

Vi tillhandahåller 24/7 jourservice, installerar, servar och reparerar samt lagerhåller reservdelar till de flesta fabrikaten av alloljebrännare så som Ecostar, Bentone, Turboflame, Oertli, Saacke, Weishaupt, Oilon, Clean burn, Lanair, Inop, Kroll, Baltur, MTM, MVZ med flera.

Vänta inte, kontakta oss redan idag. 

alloljeteknik anders