Kroll alloljebrännare

Optimal prestanda och effektivitet med Kroll Alloljebrännare

I det moderna energilandskapet är valet av uppvärmningssystem av avgörande betydelse för både komfort och hållbarhet.

En central aktör inom denna sektor är Alloljeteknik Sverige AB, som erbjuder toppmoderna uppvärmningslösningar för svenska hem och företag. Bland deras breda utbud av produkter sticker Kroll alloljebrännare ut som ett pålitligt val för högpresterande och effektiv uppvärmning.

kroll alloljebrännare

Kroll Alloljebrännare: En Översikt

Alloljebrännare från Kroll representerar det senaste inom teknisk innovation för uppvärmningssystem. Dessa brännare är skapade för att optimera förbränningen av allolja och uppnå enastående prestanda samtidigt som de minimerar påverkan på miljön. Med enastående konstruktion och teknisk expertis har de lyckats skapa brännare som levererar pålitlig och effektiv uppvärmning.

Pannor som passar

Kroll’s Alloljebrännare KGUB är en perfekt komplement till diverse pannor – vare sig de är gamla eller nya, olje-, ved-, pellets-, kombi-, vatten- eller varmluftsdrivna. Alloljebrännaren KGUB, passar smidigt in i alla pannor, oavsett förbränningskammarens dimensioner.

Med hela 7 olika modeller av alloljebrännare finns det alltid en som harmonierar med din panna, utifrån dess maximala kW-effekt. Detta är viktigt för att undvika överbelastning och skador på förbränningskammaren.

Spannet för Kroll’s alloljebrännare KGUB sträcker sig från 20 kW till 200 kW.

Fördelar med Kroll

Högeffektiv förbränning

Alloljebrännarna använder avancerad teknik för att säkerställa en högeffektiv förbränning av allolja. Detta resulterar i minskad bränsleförbrukning och lägre energikostnader för användaren.

Miljövänlig drift

Med ökad medvetenhet om miljöpåverkan är vi stolta över att erbjuda alloljebrännare som uppfyller stränga miljönormer. Deras brännare minimerar utsläpp och är utformade för att vara så miljövänliga som möjligt.

Anpassningsbarhet

Vi förstår att olika kunder har olika behov när det gäller uppvärmning. Därför erbjuder vi alloljebrännare med en imponerande grad av anpassningsbarhet, vilket gör det möjligt att skräddarsy lösningar som passar varje kunds unika krav.

Pålitlighet och lång livslängd

Investeringen i en uppvärmningslösning är långsiktig, och alloljebrännare är konstruerade för att vara pålitliga och hållbara. Deras brännare är kända för att ha lång livslängd med minimalt underhåll.

Underhåll

Oljebrännare är helautomatiska kräver minimalt underhåll och är enkla att sköta. Det är rekommenderat att kontrollera filtret i pump-paketet ungefär varannan månad. Samtliga modeller är utrustade med en standardiserad sidoupphängning på hållaren, vilket underlättar enkel rengöring och service utan att behöva avlägsna brännaren från sin placering.

Alloljeteknik Sverige AB: Förstklassig expertis och kundservice

Det är inte bara produkterna som sätter Alloljeteknik Sverige AB i framkant av branschen. Företaget är också känt för sin förstklassiga expertis och dedikerade kundservice. Deras team av erfarna tekniker och experter är redo att vägleda kunder genom produktval, installation och underhåll av Kroll alloljebrännare.

Beställ enkelt online

Är du intresserad av en alloljebrännare kan du enkelst beställa i vår butik. Om du behöver hjälp med val av brännare kan du kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en brännare som passar dina behov. I vår butik kan du betala med kort, Swish, banköverföring eller faktura.

Slutsats

Kroll alloljebrännare erbjuder en imponerande kombination av högeffektivitet, miljövänlig drift och pålitlighet.

Med en dedikerad partner som Alloljeteknik Sverige AB kan svenska kunder vara säkra på att de får tillgång till toppmoderna uppvärmningslösningar som möter både deras komfortbehov och hållbarhetsmål. Utforska det breda utbudet av alloljebrännare hos Alloljeteknik Sverige AB och ta steget mot en energieffektivare framtid.

Vanliga frågor

Alloljebrännarna kommer i olika effekter och prisklasser och kostar från ca. 28 000 kr.

Vi har 2 års garanti på Alloljebrännare från Kroll.

Du kan beställa direkt på vår hemsida, vi skickar till hela Sverige. Kontakta oss ifall du vill få hjälp att välja alloljebrännare.

Vi utför även brännarservice, kontakta oss för mer information så hjälper vi dig.

Du kan använda alla slags oljor som t.ex. Mineral, hydraul, animalisk, fiskolja, rapsolja, HVO (Hållbar Heterogen Olja), bioolja och E01.